MY-LIFE-AS-SHAF

Total Pageviews

Saturday, July 2, 2011

mizh you!! :3

u know what?i miz u so much syg,,,juz bleh dgar sore kjap je smalam,,i waiting 4 our date,,ummmmm,,counting,,....by da way,hmpir2 ksetiaan aku di uji,seseorg yg da lme aku tgglkan dlm idup,bru cnta bru nk brtpak,kksih lme plak dtg..honestly,aku msih sygkan die,,,tp syg aku kat aman x kan luntur,,x kan pnh,...aku juz arap die pun cmtoo...i love u b..:)..sweet having u in my life,,tq 4 respecting me,loving me,be a caring person eventough u x nk sbnrnye,,,but i know,u love me,,,ati ini untuk drimu,n....hati ni msih rndukan org len,,,dont worry,kte pnh ckp dlu yg kte akn bna balik rsa syg 2,,,,i wait for u,juz like u wait 4 me,,(skrg ngah brkumandang lgu lucky-jason mraz)....how lucky i am..andai 1 ari 6t kte da x de pape hbgan juz 1 je yg i mntak,jgn pnh brubah(ur favourite song),n i hope 2 bkn la saat terakhir(saat terakhir-st12,,lgu yg die slalu nyanyikn wk2 aku nk tdo)kte brsma,,,,rndu sgt2 sbb ari nie..i hope u pun rndukan i...sweet...x pyah la nk rndu sgt kan??(ayat yg slalu aku bg kat die...haha,,die skit ati dgr ayat nie)...by da way...LOVE U N THANK YOU..:)

No comments:

Post a Comment

kat cnie yoa!!

please visit here frecuently...hoho3,,bkn pe...lau xda org bc cm ne nk dpt follower yg rmai,,come3,,aku sntiasa mnanti korg,,:)