MY-LIFE-AS-SHAF

Total Pageviews

Saturday, July 2, 2011

mizh you!! :3

u know what?i miz u so much syg,,,juz bleh dgar sore kjap je smalam,,i waiting 4 our date,,ummmmm,,counting,,....by da way,hmpir2 ksetiaan aku di uji,seseorg yg da lme aku tgglkan dlm idup,bru cnta bru nk brtpak,kksih lme plak dtg..honestly,aku msih sygkan die,,,tp syg aku kat aman x kan luntur,,x kan pnh,...aku juz arap die pun cmtoo...i love u b..:)..sweet having u in my life,,tq 4 respecting me,loving me,be a caring person eventough u x nk sbnrnye,,,but i know,u love me,,,ati ini untuk drimu,n....hati ni msih rndukan org len,,,dont worry,kte pnh ckp dlu yg kte akn bna balik rsa syg 2,,,,i wait for u,juz like u wait 4 me,,(skrg ngah brkumandang lgu lucky-jason mraz)....how lucky i am..andai 1 ari 6t kte da x de pape hbgan juz 1 je yg i mntak,jgn pnh brubah(ur favourite song),n i hope 2 bkn la saat terakhir(saat terakhir-st12,,lgu yg die slalu nyanyikn wk2 aku nk tdo)kte brsma,,,,rndu sgt2 sbb ari nie..i hope u pun rndukan i...sweet...x pyah la nk rndu sgt kan??(ayat yg slalu aku bg kat die...haha,,die skit ati dgr ayat nie)...by da way...LOVE U N THANK YOU..:)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

kat cnie yoa!!

please visit here frecuently...hoho3,,bkn pe...lau xda org bc cm ne nk dpt follower yg rmai,,come3,,aku sntiasa mnanti korg,,:)