MY-LIFE-AS-SHAF

Total Pageviews

Wednesday, June 29, 2011

LaMbaT G kOleJ..HAHAHA

first,da la klas com161 da batal,(nie klas miz.D...i like her lol),,so kteorang bdk2 masscom x da klas la kul 9.30..yang ada pun klas bel120(klas miz.ema,,,mmg cun,,hehe)..2 pun klas kul 12.30,hehe,,so the point is,aku pun tdo x hengat dunia sampai kul 10,yeah!! terbaek anak dra tdo smpai matahari nk trpacak atas kpala..hehe,tp first thing yg aku wat adalah duk terongok atas katil(katil double decker,aku duk ats,byangkan aku jthuh,,,hahaha).,yg x leh blah A.J(pmpuan ni la yg ske pggl aku barnes n hmpir2 mlekat kat org len untuk ikut die pggl aku barnes)die suh aku siap cpt,,,tp aku still bleh wat lmbat dgn msg my aman,,ho3,,aku bgun g mndi,pkai bju,da bajet lam kpala nk gerak kul 11.30 tp yg x than c A.J leh wat keje bbm111 plak,,aku tau la aku x siap lg,,ntah pe semantik peribahasa la,,,ari jumaat nk kne anta,,ye brbalik pd cite aku,pkul 12.00 bru gerak,yg xthan asal lenggang sgt?x da org tggu bas ke?yg terbaiknya ialah apabila A.J tnya pak guard,korg tao pe pak guard jwb?yeeeeeeee,,,,bas da pg,,,wahhhhhh!!!! tggl bas,,aku cuak,A.J cuak,,,tp nsib baik rpe2nya da lg bdk masscom x smpt nek bas,,,pe lg,kbtulan van pak ayie ada(pnyelamat kteorg,,hoho)...naek je van die trus wat drift,nk cpt sbb sblm 2 aku kol miz.ema yg aku mgkn lmbat,,hahaha,,,die blas,lau nk nk kne mlekat kat dnding,dtg la klas,(6t aku cite nape kne lkat kat dndg,,,ada cite d sebalik 2)...yeahhhh,,,pak ayie smpai pd wk2 nya kat kolej,,g;abah pyuh sorg2 naek klas,,tkot kne lkat kat dndg,,hahaha,,,nsib miz.ema x smpai lg,,,hehehe..kirenya smpai awl la jgak,,,

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

kat cnie yoa!!

please visit here frecuently...hoho3,,bkn pe...lau xda org bc cm ne nk dpt follower yg rmai,,come3,,aku sntiasa mnanti korg,,:)