MY-LIFE-AS-SHAF

Total Pageviews

Tuesday, June 28, 2011

aku,mamat 5 ekor,aman!

di sebabkan ini adalah ruang aku gebang or ngarut so aku nk cite...story nie wat aku nyampah la,,,sbnrnye,dalammsa seminggu,da 5 mamat kcau aku,,yg nyakitkan ati plak sume da mcm brpkat nk kne kan aku,,,ape kes?yg best nye plak sume duk kuantan wa ckp lu,,,otak die!! sume nk ejas aku,,mntak fb la ape la,,,ko gentelman dtg jupe aku la yg ko takat nk msg2 je apa de hal? see me la,,,yg si aman ni plak lagi la,,,opppsssss,sori lpe nk bgtau,,,aman la buah ati aku tp jgn arap aku nk post gamba die kat cnie,,,x nk cri maut aku,,,,,ada la sbb nye,,6t aku cite,,:),,aku da laduk jauh,,(terengganu je kot ngan kuantan..hehe),,kalu x kerana aku blaja kat kuantan,x da mknanya aku nk lari dr kmaman,,tp prcya la,,bosan..tp 2 la,aku da bese duk umah x kua,,,lg suka lyan pasaan,,hahaha,,syok sndri..brbalik pd yg asal,,(jauh mnyimpang)..sal bdk 5 ekor 2 lgsg aku x lyan,,,tp yg aku pk skrg adalah aman..bkn sng nk bka ati org yg bbru pas kcwa,n 2 la yg aku ngah wat skrg,even kami kapel pun sbb mcm x da apa2,,cm ne nk ckp?mcm ske2 smpai la 1 thap aku syg gle kat die,n die mla syg aku n trubat ati die wlpn ckit,,,n aku arap smpai skrg die bleh bkak pntu ati die luas2 untuk aku,,,amin,,,:)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

kat cnie yoa!!

please visit here frecuently...hoho3,,bkn pe...lau xda org bc cm ne nk dpt follower yg rmai,,come3,,aku sntiasa mnanti korg,,:)