MY-LIFE-AS-SHAF

Total Pageviews

Wednesday, June 29, 2011

SaPE Aku?

aku?yg x thu akn trtnya2..sape aku?..asal aku wat blog ni lau x da agenda..ummm,,,yelah,,cm nie,,,aku shaf,kl mari tp 5 taon lpas aku pndah terengganu(kampung asal mak aku),,so aku jd org ganu,tp dgn loghat yg x brape pkat msti ada yg tnya aku ni org lua ke?aha,,aku org lua,so what?ada yg ckp aku ni ngada sbb ckp dialek kl...so?da mmg aku org kl,da ckup2,,aku bngang 6t...okay,skrang aku blajr kat shahputra,kuantan,,,hehe,,,aku ske tmpat nie,co000l siak!..aku amek course mass n communication or masscomm,,ni lg 1 pndangan org..bdk masscom mmg jaat,ske wat hal,x brdisiplin,,2 pndangan org wlpn x sbnrnya sesetngah je,,sng cite,ko pndai2 la jg dri,jgn bia kan dri trpengaruh,,disebabkan sorg wat hal,nme masscomm bsuk,,ayt dorang besenya cm nie."emmmm,,da agk bdk masscomm r 2"..wlpun sbnrnya kteorg x wat hal,,mmg la skop kteorg brkait ngan industri,artis2 nie,,,tp pcya la,,,bkn ko tkat bleh jd artis,pngacara,jurukamera la,mcm2,,,sbnrnye bleh jd pnulis,public relation,,,ok!! stop thinking kteorg so...sial,cme mnusia 2 sndri bntukkan dri,..aku wat mse skrg blm tntu kan nk jd pe sbnrnya,,,6t lau ada rezeki,aku nk amek degree,,insyallah,,,bru aku tau skop aku 6t,,,doakan untuk aku,,,peace.. :)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

kat cnie yoa!!

please visit here frecuently...hoho3,,bkn pe...lau xda org bc cm ne nk dpt follower yg rmai,,come3,,aku sntiasa mnanti korg,,:)