MY-LIFE-AS-SHAF

Total Pageviews

Thursday, July 7, 2011

9 things that are abnormal but normal

okay..npe tajuk  aku mcm nie?....nie la tjuk tugasan BEL120,terbahagi kepada beberapa group iaitu 3 orang 1 kumpulan,so kmpulan aku adalah,AJ n thuraiya,,miz ema suh cri 9 bnda or 9 prkra yg kte bleh ejas,,mcm tjuk nie..9 things in da future,,so create 9 things yg akn ada pd msa hdpan..tjuk group kteorg is,,tu haaaaa,,bc tjuk entry aku nie...haha..so kat cnie aku nk list kan isi2 dalam tjuk entry aku nieeee...

1.wearing spectacles without glasses or lens
2.wearing watch but it is dead
3.dress fully but see-through
4.everybody fart everywhere but people thinks that it is disgusting
5.wear different pair of shoes and give a reasons it is fashion
6.bring fully-loaded pencil case but borrow another person pencil/pen because non of the pens are working
7.bring beg to school but it is empty(all book in a desk)
8.wearing braces but their teeth is already straight
9.wearing heels but still short

extra:
10.expensive phone but no credit
11.still young but use safi rania gold
12tough body with good looking face but he is GAY!

sorry maybe certain sentence agak mengaibkan...but 2 la realiti,,aku bukan nk ckp..pe yg kteorg wat ni adalah yg btul2 kteorg observe spnjg idup(cewahhh)..n realitinya ialah..classmate aku terangguk angguk mengakui bnda nie..so read..peace!!

Tuesday, July 5, 2011

i m lost,,

sedih+marah+heartless+bingung+ntah la,,,,2 yg aku rsa skrg...akhirnya aku da bkak pose..alhamdulillah..yg aku x leh skrg ialah aku rsa ilang atau khilangan,n cite ni logik sbb tgn aku terketar2 mse taip post ni skrg..bkn rsa tkut tp ada smething yg akn wat aku nangessss.. :'(...sekali lg,aku cbe nk brthan..x sggp aku nk nanges...prasaan x sdp ati 2 dtg tbe2,ase nk pngsan pun ada...Ya Allah,kuatkan hati hamba mu ini,entah apa dugaan lg yg bkal mlanda,aku arap aku dpt tmpuhinya...hati...kuatkan hatiku,jgn mnanges...aku arap 6t aku ok ckit..btul2 rsa nk pngsan...aduyai...aku x thu apa yg aku nk mrapu lg,,,da ckup kottttt

Saturday, July 2, 2011

mizh you!! :3

u know what?i miz u so much syg,,,juz bleh dgar sore kjap je smalam,,i waiting 4 our date,,ummmmm,,counting,,....by da way,hmpir2 ksetiaan aku di uji,seseorg yg da lme aku tgglkan dlm idup,bru cnta bru nk brtpak,kksih lme plak dtg..honestly,aku msih sygkan die,,,tp syg aku kat aman x kan luntur,,x kan pnh,...aku juz arap die pun cmtoo...i love u b..:)..sweet having u in my life,,tq 4 respecting me,loving me,be a caring person eventough u x nk sbnrnye,,,but i know,u love me,,,ati ini untuk drimu,n....hati ni msih rndukan org len,,,dont worry,kte pnh ckp dlu yg kte akn bna balik rsa syg 2,,,,i wait for u,juz like u wait 4 me,,(skrg ngah brkumandang lgu lucky-jason mraz)....how lucky i am..andai 1 ari 6t kte da x de pape hbgan juz 1 je yg i mntak,jgn pnh brubah(ur favourite song),n i hope 2 bkn la saat terakhir(saat terakhir-st12,,lgu yg die slalu nyanyikn wk2 aku nk tdo)kte brsma,,,,rndu sgt2 sbb ari nie..i hope u pun rndukan i...sweet...x pyah la nk rndu sgt kan??(ayat yg slalu aku bg kat die...haha,,die skit ati dgr ayat nie)...by da way...LOVE U N THANK YOU..:)
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

kat cnie yoa!!

please visit here frecuently...hoho3,,bkn pe...lau xda org bc cm ne nk dpt follower yg rmai,,come3,,aku sntiasa mnanti korg,,:)